منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت کد ۵۵۷۴
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی به توصیه سنجش امیرکبیر
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی اگر درست انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد، منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان توصیه می شود که از بسته های آموزشی(کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز هر رشته استفاده کنند(به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که منابع را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند.
آیا خواندن کتب مرجع برای آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی توصیه می شود؟
مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در آزمون کارشناسی ارشد دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشتهاند.
۲) در این نوع کتابها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سؤالات آزمون کارشناسی ارشد، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتابها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر میرسد و خواننده نمیتواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری میسازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند.
انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی کارشناسی ارشد برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:
کتاب های تکدرس آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی:
در این نوع کتابها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثالها و تستها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تستها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند.
کتاب های کارشناسی ارشد سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفهای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بینیاز میکند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتابها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.
ویژگی های بارز بسته های آموزشی کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی سنجش امیرکبیر
جزوات سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می کند.
مزیت دیگر بستههای آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی
۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university
۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع شیمی تجزیه
۱- کتاب مبانی شیمی تجزیه، تالیف داگلاس ا. اسکوگ و وست. هالر. کروچ، مترجمان شهین برهانی و زهرا مصحفی، انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
۲- کتاب مقدمهای بر الکتروشیمی تجزیهای، تالیف سید محمد گلابی، انتشارات گلابی.
۳- کتاب اصول تجزیه دستگاهی (جلد ۱ و ۲)، تالیف اسکوگ وست و جیمز هولر، مترجم علیرضا سلاجقه، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب خلاصه مباحث شیمی تجزیه، تالیف مجید آروندبرمچی، انتشارات پردازش.
۵- جزوه شیمی تجزیه دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه شیمی تجزیه دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۷- جزوه شیمی تجزیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۸- جزوه شیمی تجزیه موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه شیمی تجزیه سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع شیمی آلی
۱- کتاب شیمی آلی (جلد ۱ و ۲ و ۳)، تالیف موریسون و بوید، مترجمان علی پورجوادی و رحیم تدینی و ضیاءالدین رضوی و محمد اسماعیل مهدویان، انتشارات مرکز نشردانشگاهی.
۲- کتاب شیمی آلی (جلد ۱ و ۲ و ۳)، تالیف ولهارد، مترجمان مجید هروی و محمد رضاسعیدی و مجید میرصادقی، انتشارات دانشگاه اصفهان.
۳- کتاب شیمی آلی (جلد ۱ و ۲ و ۳)، تالیف جان مک موری، دکتر مترجم عیسی یاوری، انتشارات نوپردازان.
۴- جزوه شیمی آلی، دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه شیمی آلی، دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۶- جزوه شیمی آلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۷- جزوه شیمی آلی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه شیمی آلی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع سم شناسی
۱- کتاب سم شناسی قطب سم شناسی و شیمی مواد خوراکی (فصل ۳ – ارزیابی خطر)، (فصل ۲۲ – سمشناسی شغلی) و (فصل ۲۷ – سمشناسی مواد خوراکی)، تالیف دکتر محمد عبداللهی، دکتر سیدمحمد شریعت پناهی و دکتر محمدرضا اویسی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۲- کتاب مبانی سم شناسی (Fundamental toxicology)، تالیف محمد شکرزاده، سهیل سعیدی ساروی، انتشارات آوای مسیح.
۳- جزوه سمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۴- جزوه سمشناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۵- جزوه سمشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۶- جزوه سمشناسی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه سمشناسی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع تغذیه
۱- کتاب تغذیه مدرن در سلامت و بیماری (modern nutrition in Health and Disease) (جلد اول)، تالیف شیلز اولسون، شایک و راس، مترجمان مژگان مس چی و مجید حسن قمی، زیر نظر کیوان الچیان و احمدرضا درستی مطلق، انتشارات تیمورزاده، طبیب.
۲- کتاب مراقبتهای تغذیهای کراوس (Food and the nutrition care process)، تالیف سیلویااسکات استامپ، ال. کتلین ماهان و ریموند، مترجمان امیر عباس نژاد و نیره اسمعیل کابلی، انتشارات فرسار.
۳- کتاب تغذیه و رژیمهای غذایی (Human Nutrition and Dietetics )، تالیف J. S. Garrow, W. P. T. James, A. Ralph، انتشارات Churchill Livingstnoe.
۴- کتاب غذا، تغذیه و رژیم درمانی (Human Nutrition and Dietetics)، تالیف کتلین ماهان، مترجم رهام صادقی مکی، انتشارات تیمورزاده.
۵- کتاب اصول تغذیه کراوس، تالیف سیلویااسکات استامپ، ال. کتلین ماهان، مترجم گیتی ستوده، انتشارات رویان پژوه.
۶- کتاب تغذیه (تغذیه در دورانها + رژیم درمانی)، تالیف دکتر محسن محمدی، ویراستار دکتر محمد خلیلی، انتشارات خسروی.
۷- کتاب بانک آزمون تغذیه، تالیف دکتر میترا زراتی، نفیسه خاندوزی و هدی سادات زاهدی، انتشارات خسروی.
۸- کتاب تغذیه پرسشهای چهارگزینهای و پاسخنامه تشریحی، تالیف فاطمه السادات امیری، زیرنظر دکتر سید مسعود کیمیاگر، انتشارات دیباگران.
۹- کتاب تغذیه و رژیم درمانی، ترجمه و گردآوری منصور صابری، انتشارات کتاب میر.
۱۰- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه تغذیه عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع بیوشیمی
۱- کتاب اصول بیوشیمی (Principles of Biochemistry) انسانی هارپر با بهرهگیری از کتابهای Devlin و Lehninger، تالیف حامد افتخاری، ناصر ملک نیا، انتشارات کتاب میر.
۲- کتاب درسنامه جامع بیوشیمی، خیرالله رفیعی و امیر ساسان توتونچی، انتشارات اندیشه رفیع.
۳- کتاب بیوشیمی عمومی (جلد ۱ و۲)، تالیف دکتر پرویز شهبازی و دکتر ناصر ملک نیا، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب بیوشیمی، تالیف پانتهآ ایزدی و پروین پاسالار، انتشارت دیباگران تهران.
۵- کتاب اصول بیوشیمی لنینجر، تالیف آلبرت لنینگر، مایکل کاکس و دیویدلی نلسون، مترجم رضا محمدی، انتشارات آییژ.
۶- کتاب بیوشیمی استرایر (Strayer)، تالیف لوبرت استرایر، جرمی مارک برگ و جان تیمشکو، مترجمان علیرضا خوشدل و سالار بختیاری، زیر نظر پروین پاسالار، انتشارات اندیشه رفیع.
۷- کتاب مروری بر بیوشیمی، امیره نجات شکوهی و اصغر عینیزاده، انتشارات پنجاه و نه.
۸- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۱- جزوه بیوشیمی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه بیوشیمی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع فیزیولوژی
۱- کتاب فیزیولوژی پزشکی گایتون، تالیف آرتور گایتون، مترجم محمد رخشان و احمدرضا نیاورانی، انتشارات سماط.
۲- کتاب فیزیولوژی پزشکی گانونگ، مترجمان رضا بدل زاده، کامران قاسمی و علی راستگار فرج زاده، انتشارات جهان ادیب، سینا طب.
۳- کتاب فیزیولوژی برن و لوی، تالیف فاطمه صفری، بروس کوپن و بروس استنتون، مترجمان علی راستگار فرجزاده، پرویز شهابی و سیمین نامور، زیر نظر سیدعلی حائری روحانی، انتشارات اندیشه رفیع.
۴- کتاب فیزیولوژی، تالیف مینو پاک گوهر، مترجم نرگس تقی آبادی، انتشارات خسروی.
۵- کتاب فیزیولوژی پزشکی، تالیف آرتور گایتون و جان ادوارد هال، مترجم دکتر اصغر قاسمی و دکتر مسلم محمدی، انتشارات خسروی.
۶- کتاب درسنامه جامع فیزیولوژی، تالیف دکتر علی حائری روحانی، علی راستگار فرجزاده و کامران قاسمی، انتشارات اندیشه رفیع.
۷- کتاب فیزیولوژی، تالیف دکتر محمد محمدزاده و رویا قوچانیان، انتشارات سماط.
۸- کتاب فیزیولوژی (خلاصه درس، پرسشهای چهارگزینهای و پاسخنامه تشریحی)، تالیف کاوره رحیمی، ناظر علمی دکتر عباس ابویسانی، انتشارات دیباگران.
۹- جزوه فیزیولوژی دکتر حائری دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۰- جزوه فیزیولوژی آقای دکتر حاجی زاده دانشگاه علوم پزشکی مازندران.
۱۱- جزوه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۲- جزوه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۳- جزوه فیزیولوژی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه فیزیولوژی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
ارشد وزارت بهداشت 96 کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , ارشد وزارت بهداشت کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 96,منابع ارشد رشته های ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , رشته های کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , منابع ارشد ازاد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , منابع ارشد وزارت بهداشت کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , منابع ارشد 96 کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ,ثبت نام ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ,ثبت نام ارشد ازاد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , ثبت نام ارشد وزارت بهداشت کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , تاریخ ثبت نام ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ,تاریخ ثبت نام کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , نحوه ثبت نام ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , نحوه ثبت نام کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , تاریخ زمان ثبت نام ارشد ازاد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , تاریخ زمان ارشد وزارت بهداشت کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , زمان نحوه ثبت نام ارشد ازاد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , زمان چگونگی ارشد ازاد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , تاریخ نحوه ثبت نام ارشد 96 ازاد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , تاریخ نحوه ثبت نام ارشد ازاد 96 کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , چگونگی ثبت نام ازمون ارشد 96 کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , نحوه ثبت نام ارشد ازاد 96 کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , ثبت نام ارشد وزارت بهداشت کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , تاریخ ثبت نام ارشد وزارت بهداشت کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , تاریخ زمان نحوه ثبت نام ارشد وزارت بهداشت کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , زمان چگونگی ثبت نام ارشد وزارت بهداشت کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , ارشد وزارت بهداشت96 کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ,